INDKØBSKURV

AB MILJØ A/S

dkhegn AB Miljø A/S er en førende danskbaseret producent af hegn. Virksomheden opererer både i Danmark og i den østlige Baltiske region. Vores firma har mere end 20 års erfaring med at designe, fremstille og installere hegn og porte af høj kvalitet i hele regionen. I årenes løb har vores ekspertise og produktionskompetencer udviklet sig og gjort alle vores træhegn og porte ekstremt konkurrencedygtige, samtidig med at vi bibeholder den højeste kvalitet.

dkhegn office AB Miljø A/S har en af de største hegnspladser på Sjælland. Hos os finder du alt inden for indhegning, og vi sælger hegn til private i hele Danmark. Vi leverer både standard og individuelt tilpassede løsninger. Vi er kendte i hele landet for vores fremragende kvalitets håndværk, velbyggede og bæredygtige hegn. Med vores egen produktion er vi eksperter i træværk og specialdesign, der passer til et hvert behov. Vores omfattende viden og fair prissætning gør os til en favorit hos både handels -og detailkunder i regionen.

dkhegn 1 Vores brede sortiment af træhegn og skure af høj kvalitet kan let omdanne din have til den perfekte udendørs udflugt. Hos AB Miljø A/S tager vi os af dine behov fra start til slut - fra opmåling af din have til grundarbejde, levering og montering af dit hegn. Med vores mange personlige henvisninger fra glade kunder kan du være sikker på, at dit nye hegn lever op til en meget høj standard. Da vi selv fremstiller vores produkter, er vi i stand til at tilpasse og give vores kunder unikke løsninger og reagere hurtigt på ændringer i efterspørgsel eller smag.

dkhegn 2

Vi importerer selv det træ, som vi anvender til salg og fremstilling af vores hegn. Vi henter træet fra skovrige områder i Sverige, Litauen, Polen og Rumænien, som alle er lande med lange kolde vintre. De kolde vintre giver træet en langsom vækst og dermed langt den bedste kvalitet og holdbarhed. Da vi har eget, stort lager, kan vi sikre hurtig levering af de typer af træ, som anvendes til fremstilling af vores hegn. Leveringstiden er på højst en uge, og i de fleste tilfælde kan vi levere fra dag til dag. Det er vigtigt for os at yde den bedst tænkelige service, hvorfor vi altid sørger for at overholde aftalte betingelser og leveringstider samt have konkurrencedygtige priser.

Vi kan hjælpe dig med ekspertrådgivning om hvilken type materiale du skal bruge, eller hvordan du får mest ud af dit budget. Vores kyndige team er altid glade for at besvare spørgsmål og sikre, at du har nøjagtigt det, som du skal bruge for at få arbejdet gjort. Du kan hente inspiration til dit nye hegn her på siden eller ved at besøge os i Havdrup. Hegnsmaterialerne kan du bestille direkte via vores webshop eller du kan ringe til os på telefon 24 41 62 71, hvis du ønsker personlig betjening. Vi har egne vogne til rådighed, hvilket betyder, at vi kan levere hurtigt og til tiden. Du kan også selv hente varerne på vores store lager. Vi glæder os til at møde dig !