INDKØBSKURV

FT SYSTEMHEGN

FT SYSTEMHEGN

Et FT Systemhegn® er den perfekte måde at understrege miljø og rum i haven, skabe læ eller afskærme fra omverdenen – havehegn i en smuk udførsel med kvalitetstræ sikrer en finish, der matcher dit hjem. Det er et originalt koncept, der gør det nemt for dig at bygge et hegn i det format og design, du ønsker.

FT Systemhegn® er designet og produceret af Frøslev Træ, som siden 30’erne har været førende inden for produktion og levering af kvalitetstræ. Frøslev Træ sørger for, at kvaliteten og holdbarheden er blandt de bedste på markedet. Med FT Systemhegn®, får du en løsning, der er optimeret til det danske vejr, uden at gå på kompromis med kvalitet, holdbarhed og miljøet. Du kan bruge løsningen til meget mere end indhegning - alt fra havehegn, havepavilloner og sandkasser, til en skillelinje omkring en terrasse, eller affaldsskjulere, der gemmer dine containerne væk. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

ft systemhegn 3

Et hegn skal være smukt at se på, for det er det, der danner rammen om resten af huset og grunden. Det skal også være robust og stabilt. FT Systemhegn® er både robust og stabilt og nemt at sætte op. Konceptet bag FT Systemhegn® er, at alt passer sammen - lige meget hvilken profil eller stolper du vælger. Du får mulighed for at bruge træet på en helt nye og kreative måder. Uanset dit valg, får du den samme flotte finish og profildesign, som du kender fra hegnsløsningerne. Det handler om at matche materialer til dine kreative løsninger.


ft systemhegn 005
FT systemhegn® er nemme at montere, da de enkelte elementer passer helt perfekt sammen, så det er kun op til dig, hvordan dit hegn skal sammensættes. Der bruges mindre tid på monteringen, sammenlignet med de andre typer hegn. Ønsker du minimal vedligeholdelse og nem montering, så er FT systemhegn® fra Frøslev Træ det oplagte valg. Alle trykimprægnerede træer fra Frøslev Træ er godkendt og risikovurderet af Miljøstyrelsen.

ft systemhegn 006Når du har besluttet dig for, hvilket hegnsdesign der passer bedst til din grund, skal du blot vælge en af de fem forskellige profiler. Der kan vælges mellem grøn- eller brunimprægneret fyrretræ. Du har mulighed for at skabe dit helt eget udtryk med farvet FT systemhegn® - du kan vælge mellem fire forskellige farver: sort, hvid, mahogni og antracit. Alle farvede elementer er udført i gran af høj kvalitet og leveres grundet og overfladebehandlet.

ft systemhegn 007
Vælg mellem de forskellige profiltyper til dit hegn og skab lige præcis det udtryk, du ønsker. Alle konstruktionens elementer passe sammen, så det er nemt at montere dit nye hegn.


FT systemhegn® Dobbeltklink

ft systemhegn profil 001

Et klassisk profil med et symmetrisk design. Man får en ekstra valgmulighed, da dobbeltklink er ru på den ene side og høvlet på den anden.FT systemhegn® Raftehegn
ft systemhegn profil 001

En markant profil, der i udtryk minder om de gamle raftehegn, dog uden mellemrummene, og dermed er hegnet vindtæt. 
FT systemhegn® Skyggefuge
ft systemhegn profil 001

Nyt profildesign, hvor skyggefugen giver et anderles udseende med en drypnæse, der er befordrende for lang holdbarhed i al slags vind og vejr. 
FT systemhegn® Blokhus
ft systemhegn profil 001

Massiv og behagelig afrundet profil, der passer ind mange steder. Profildesign gør den til et naturligt valg, særligt til træhuse. 
FT systemhegn® V-fuge
ft systemhegn profil 001


Profilens kantede og enkle design giver den et anderledes udtryk, der passer smukt ind i mange forskellige beboelsesmiljøer. 

 


Når du har besluttet dig for, hvilket hegn der passer bedst til dit projekt, skal du vælge stolper og topprofiler. Find ud af om du vil have runde eller firkantede stolper mellem fagerne, som findes i forskellige variationer. Det sikrer dig fuld fleksibilitet i designet.

ft systemhegn stolper 001

Frikantede stolper - høvlede kvadratiske stolper med affasede kanter, mål: 90 x 90mm ( fås malebehandlet fra fabrik i farverne sort og hvid ).

ft systemhegn stolper firkantede 001

Runde stolper - høvlede cylindriske stolper ( Ø 100mm ).

ft systemhegn runde stolper


Topprofilerne fås i to variationer og giver hegnet en flot finish.
ft systemhegn topprofiler 001

Både skrå og rund topprofiler passer perfekt til alle konstruktionselementer og skaber ekstra træbeskyttelse i form af udhæng og afdekning af endetræet. Samtidig, stabiliserer topprofiler også hele hegnskonstruktionen.


Havelåger

ft systemhegn laeger 001


Med Frøslev Systemhegn er det nemt at montere en funktionel og holdbar havelåge, der passer til netop dit valg af design. Du kan få en havelåge i alle hegnsprofiler og i flere højder og bredder. Havelågen bliver leveret færdigsamlet inklusive to kraftige stolper, hængsler, lukkebeslag og tilhørende skruer og bolte, så du har alt, du skal bruge for at komme i gang med monteringen.
FT systemhegn® passer perfekt ind i dansk design, fordi letheden og enkeltheden giver mulighed for at skabe naturlige løsninger, der falder godt ind i miljøet. Samtidig, får du også en løsning, der er optimeret til det danske vind og vejr, uden at gå på kompromis med miljøet.

holdbarhedsgaranti


Har du spørgsmål til FT Systemhegn®, montering, priser eller de øvrige produkter på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail. Vores dygtige personale står altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning.