INDKØBSKURV

ELITE-SPECIALIST 2021

ELITEKÅRINGER 2021

3byggetilbud.dk har mere end 1700 håndværkere tilknyttet deres service, som afgiver tilbud på de omkring 65.000 bygge- og renoveringsopgaver, portalen modtager årligt.

Traditionen tro, kårer 3byggetilbud.dk hvert år 15 elitehåndværkere til vinderne af 3byggetilbud.dk's stor konkurrence om elitetitler, blandt andet på baggrund af de tilbagemeldinger, som virksomheder får fra bygherrer, der efterspørger tilbud på bygge- og renoveringsprojekter, og ikke mindst, på baggrund af virksomhedernes svarprocenter, kundetilfredshed, antal vundne opgaver og de mange positive anmeldelser de har fået fra bygherrerne. Service og kvalitet er af øverste skuffe, og tidsplan og pris holder fra start til slut, når en virksomhed skal indstilles af 3byggetilbud.dk til årets nominering.

elite specialist 2021”Vi udvælger elitehåndværkerne for at sætte en tyk streg under det imponerende arbejde, som de mange håndværkere, vi har med i netværket, leverer. Det er både et skulderklap til håndværkerne og så er det et kvalitetsstempel overfor bygherrerne. Derfor har det også været meget svært at finde vinderne, fordi vi har så mange håndværkere med, der alle leverer høj kundetilfredshed og højt serviceniveau over hele linjen,” fortæller Tino Chris Hansen, som er Customer Relations Manager hos 3byggetilbud.dk.

ELITEVIRKSOMHED I HAVDRUP


Anmeldelserne taler for sig selv hos dette års ”Elite-Specialist 2021”. Virksomheden oser af professionalitet både i håndværket og i deres dialog med kunderne. Der er naturligvis tale om DKhegn A/S, der ovenpå et gennemført flot år modtager den prestigefyldte titel. DKhegn A/S har gået gennem et solidt år, med tilfredse kunder og flotte løsninger.

dkhegn elite specialist

I en branche præget af både større projekter og hastesager, skal man være god til at have mange bolde i luften. Dette formår DKHegn A/S at håndtere gang på gang, hvilket har resulteret i den flotte udnævnelse som ”Elite-Specialist 2021”. Handling tæller mere end ord, siger man, og hos DKhegnn A/S holder de altid, hvad de lover, når de kører ud til hegns bygnings opgaver. Hurtig kontakt, kvalitetsløsninger og seriøsitet er helt elementært for DKHegn A/S, der meget velfortjent er kåret til årets nominering.

BYGHERRERNE BESTEMMER VINDERNE

Hos Dkhegn A/S, der opsætter og producerer hegn, er der særligt tre faktorer, der er i centrum, når de vil skabe den gode kundeoplevelse. Og de er selv overbeviste om, at det er netop de tre faktorer, der ligger til grund for den fine titel som Elite-Specialist 2021.
“For det første bruger vi det meste af vores tid på at tale med vores kunder. Her prøver vi at finde ud af, hvad kunderne egentlig har brug for. Vi stiller altid kunderne en række konkrete spørgsmål for at finde ud af, hvad den rigtige løsning er for dem,” fortæller Christian Svendsen, som er vicedirektør hos Dkhegn A/S. Han uddyber den anden faktor, som firmaet vægter meget højt - “Foruden den gode service tror jeg, at mange kunder finder en sikkerhed og tryghed hos os, blandt andet fordi vi har så mange gode anmeldelser. Vi har ikke nødvendigvis de laveste priser, vi har heller ikke de dyreste, vi ligger os midt i mellem, og dét kombineret med vores gode anmeldelser, tror jeg, giver kunderne en følelse af tryghed hos os.”

solrod-avis-dkhegn

HVAD SIGER KUNDERNE OM OS